1 mei 2019

12 mei: Zondagse picknick in de Wilde Weelde Wereld

Vanaf april t/m oktober organiseren we maandelijks een Zondagse picknick in de Wilde Weelde Wereld. Van 12.00 - 16.00 uur ben je van harte welkom.

Onder het genot van een klein hapje en drankje uit onze picknickmand kunnen bezoekers kennismaken met een van de vele aspecten van een natuurrijke tuin. Elke maand nemen we een ander thema onder de loep.

 

Gifvrij tuinieren

De dagen worden langer, de tuin ontwikkelt zich en kleurt in een rap tempo groen. Welke planten laat je wel en welke laat je niet in je tuin groeien. Wat is onkruid en wat niet? In de schappen van het tuincentrum staan onkruidverdelgers en dierenbestrijdingsmiddelen. Middelen die giftig zijn en slecht voor mens, dier en plant. En helemaal niet nodig want er zijn goede alternatieven om onkruid te bestrijden en een dierenplaag te voorkomen. Annemieke Tuin van Haar van Tuin en Margot Timmer van Margot Timmer voor Tuin en Terras vertellen er meer over.

 
doorzoek de site
 

Nieuws

- Tip 30 -

Met snoeihout kun je takkenwallen maken, los gestapeld of tussen twee rijen met kastanjehouten palen. Een goeie schuil- en broedplaats voor egels en vogels

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter