16 maart 2016

Wilde Weelde Wereld

 
Onderhoudsdag in de Wilde Weelde Wereld
Onderhoudsdag in de Wilde Weelde Wereld

Elk jaar plannen we één keer per maand een onderhoudsdag in de Wilde Weelde Wereld in het tuinenpark in Appeltern.

Zo ook afgelopen vrijdag, 11 maart. Lees hier een kort verslag van Wilde Weelde-collega Joost van der Spek (Manos Verdes). De foto’s in de collage zijn gemaakt door Joost, Emiel Versluis (Vis à Vis Ontwerpers) en Ruud Snijders (Innogreen).

' Het is mistig op Appeltern en met een snijdende wind is de gevoelstemperatuur – 4 graden. We zijn met 14 vrouw/man. De ene helft start met onderhoud, de andere helft gaat aan de slag onder de bezielende leiding van Arjan Quartel (Qgroenbeheer) en Jan van Schaik (Zandraket) om een wilgentenen-bank en losse speelelementen te maken voor het speelbos.

De stadsborders worden onder handen genomen. Het is erg leerzaam om met elkaar te werken. Tips worden uitgewisseld en kennis gedeeld.
Na de lunch ruilen de ploegen. Onder deskundige begeleiding van Arjan krijgen we een masterclass wilgentenen vlechten. Fantastisch. Heel bijzonder om te zien dat er in een dag zo veel kan gebeuren.'

Kom eens langs om een kijkje te nemen en vanaf de wilgententen bank met eigen ogen te zien hoe de tuin zich verder ontwikkelt.
Tot op Appeltern.

 
doorzoek de site
 

Nieuws

- Tip 32 -

Zorg dat het vijverwater voedselarm blijft: door de vijver in de winter uit te baggeren, en te voorkomen dat regenwater naar de vijver stroomt.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter